Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada yapım edip, montaj ve onarım proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval düzenıyoruz.

ölçünlü ve sertifikasyonlara makul olarak üretilmiş yangın bapları ortalama 70 kg üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri olgun birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri farklılık gösterebilir.

Yangın kapısı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın zarar gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya maruz isimdir.

Firmamız ile yapacağınız pazarlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten teknoloji ile kanuni zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Açılıp - kapanma davranışlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu gidiş kontrolör edilmelidir. 

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike takkadak kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak dokumada olmalıdır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı anatomi esenlığını koruyup yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Fakat, yangın kapısı satıcıları arasında yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, yaraşır fiyatlarla Yangın çıkış kapısı istanbul birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe mutabık şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye izinını alarak imalat işlemlemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz kredili bir kayran yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı veri alabilirsiniz.

Report this wiki page